top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBeer Deurvorst

Om te beginnen

Steeds vaker merk ik bij mezelf op dat ik het moeilijk vind om woorden te vinden.

Zou het komen door de storm, soms luw, soms hard,waar we in zitten?

Er komt van ales voorbij en toch voelt het voor mij anders dan voorheen.

Misschien omdat voorheen alles wat er in mijn leven gebeurde niet iets was wat anderen overkwam. Maar nu overkomt ons iets gezamenlijks.

Al vaak in mijn leven ben ik keihard naar beneden geflikkerd. Ik ben nu aan het leren om mezelf zachte landingen te geven. Door de emoties heen bewegen vanuit mijn adem in mijn buik en opmerkzaam te zijn. Niet iets wat ik van huis uit heb geleerd, maar wel iets wat van nature in ons systeem zit.

Ook in de dans voel ik de noodzaak dit te doen. Net of het beleven van de bodyparts in een ander perspectief is gekomen.Anders dan voorheen. Ik weet nog niet precies waarom. Misschien omdat het dragen van een gezond lijf geen vanzelfsprekendheid is?

Naar ons lijf kunnen we altijd terug . Het voelen van mijn huid maakt dat ik me niet verlies in iets onbegrensd . Het is momenteel fijner om mijn huid en mijn adem te blijven voelen als ik me laat gaan in iets groters.


Ik mis het les geven enorm, dat realiseerde ik me toen ik vorige week de landelijke sweat draaide in Utrecht.

Ik heb weer een agenda gemaakt vanaf september, al weten we niet wat de tijd ons brengt.

Anders dan anders is ook dat je je van tevoren moet aanmelden bij mij.

Ook in de dans houden we ons aan de anderhalve meter. Laat dit een uitnodiging zijn voor jou.

Misschien om te voelen hoe het is om zoveel ruimte voor jouw dans te hebben of hoe je vanuit afstand een intense dans met iemand kan delen.

Je kan je ook altijd op het laatst afmelden.

Voor elke zaal geldt een maximaal aantal dansers.

In Amsterdam 15 , in Zaandam 10.

Check altijd even Facebook en / of mijn website of de les ook echt doorgaat.

Hopelijk komt er een dag dat dit allemaal niet meer nodig is.


Amsterdam:

Elke EERSTE zondag van 11.00-13.00.

( de donderdag nog even niet misschien later in het jaar)Zaandam :

Elke TWEEDE vrijdag van 20.00-22.00

Zie voor alle verdere info mijn agenda.Welkom zoals je bent.61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nog even geduld...

Ja! We mogen weer , liever vandaag dan morgen. Omdat ik het vreselijk druk heb gehad in mijn andere werk geef ik toch morgen nog geen les. Ik heb even een adempauze nodig. Maar zondag 6 februari ben j

Comments


bottom of page