top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBeer Deurvorst

Erna.


Lieve danser,


Voor deze nieuwsbrief valt het me moeilijk om de woorden te vinden. Ik heb het gevoel dat er zoveel woorden zijn gebruikt het afgelopen jaar en nieuwe betekenissen erbij zijn gekomen, dat ik me er even niet in kan vinden.

Ik laat me liever in de dans vallen.

Er is veel beweging in mijn eigen leven.

Er is momenteel veel waar ik afscheid van moet nemen en dat me laat hangen in het onbekende. Er zijn veel tranen van verlies en het besef dat verandering noodzakelijk is, al doet het pijn.

Het roept het beeld bij me op van je chaos dansen, al werkt de muziek niet mee en heb je pijn aan je voeten en weet je dat je eigenlijk boodschappen moet doen en andere 'belangrijke' dingen.

Vanuit deze plek wil ik je uitnodigen weer te komen dansen op een echte vloer met echte mensen. Ik hoop dat jij op deze plek alles wat er komt in jouw dans kan verwelkomen.

Ik verheug me er enorm op jullie weer te voelen en te weten dat ondanks al onze verschillen we het echt samen doen: de dans.


Zondag 4 juli is er eindelijk weer een les in Solid Ground Movement Studio, in de Tolhuistuin.

Let wel op:

- De les begint om 12.00 ( tot 14.00)!

- Er mogen maar een beperkt aantal mensen in de zaal, aanmelden is dus fijn!


Vanaf 10 september beginnen de maandelijkse lessen weer in Zaandam op een nieuwe lokatie.


Fluxus verkade fabriek

Westzijde 168

1506 EK Zaandam

Let op:

-de les begint om 19.15 (tot 21.15)


Een hartelijke groet,

Beer



69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nog even geduld...

Ja! We mogen weer , liever vandaag dan morgen. Omdat ik het vreselijk druk heb gehad in mijn andere werk geef ik toch morgen nog geen les. Ik heb even een adempauze nodig. Maar zondag 6 februari ben j

bottom of page